petak 24.03.2017.


“Jedina osoba koju možemo promeniti jesmo mi sami”

Nebrojeno puta do sada htela sam započeti promenu u svom životu. Iz ovog ili onog razloga, sve se nekako završavalo i pre nego što bi započelo. I ponovo i ponovo…Svi ti razlozi imaju svoje opravdanje, kao i to da su neki od njih neopravdani.  Jednostavno pitanje:”Šta me to sprečava?” Jednostavan odgovor, moj karakter je slab. “Zašto je moj karakter slab?” Shvatila sam, nalazim se u začaranom krugu. Samo moje kretanje nije u opsegu 360°, završavaju se otprilike na 10°.

Početak. Mislila sam da ga imam i da je uvek ispravan, baš taj koji mi je potreban. Ali, ne. Ostale stvari nisu išle svojim tokom, nadovezivanje se nije dogodilo. Možda ga ne mogu prepoznati, možda ih propustim? Iskušenja su velika, a ja sam negde izmedju. Ostavljam prošlost iza sebe, naučiti i ostaviti tamo gde joj je mesto. Ne funkcionisati po šablonu, a moj šablon mi je dobro poznat. Želim početi, ne za neko vreme, već sada i ovde.  Želim da se probudim. Da, želim budjenje.

Došla sam do jedne ideje. Podeliti moj put, ali ne kada se završi. Podeliti ga dok traje, čuti mišljenja, učiti, spoznati, shvatiti, otvoriti se prema napred. Uz to ako nekom od vas moj “Dnevnik isceljenja” pomogne, biću u potpunosti ispunjenja. Biće to pun krug, ali ne začarani, već čudotvorni.

Kažu:”Lekar ranu previja, a ………. je leči.” Ovde sam s namerom ostavila prazno polje. Vi možete dopisati šta je vama blisko. Moja reč biće “Univerzum”.Da ne zvučim kao pesimista, jer to nisam, stekla sam utisak da je sve više onih koji loše previjaju, a sve manje vere u izlečenje. Tačka mirovanja.

U poslednjih nekoliko meseci moji susreti sa lekarima bili su česti. Nekada stresni, nekada zbunjujući. Sada je vreme da se manje družim sa lekarima i da potražim veru u izlečenje svog duha, bića i tela. Trombofiliju ne mogu izlečiti, to mi je dato u amanet. Mogu sebe učiniti zdravijom osobom i iznad svega boljom u svakom smislu.

Spremna sam!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: