Srećna Nova 2020.


Dragi prijatelji, rodbino, bližnji i daleki, čujte i počujte. Želim vam da Novu 2020-tu godinu, a to je za 2h i 10′, započnete ljubavlju i zadovoljstvom najpre prema sebi. Želim vam da ste zadovoljni pre svega sobom. Želim vam da pođete putem promene i prosperiteta.

Želim vam da u mesecu Januaru prestanete sa pričama već mnogo puta ispričanih priča. Stavite tačku i započnete neke nove priče.

U mesecu Februaru, mesecu ljubavi, vina i jakih zima, želim vam da pronađete ako niste našli, podgrejete ako se ohladilo, prinove, obnove, da sve počne da se gradi iz temelja ljubavi.

Mart i proleće. Želim da otvorite prozore čistom vazduhu, ispraznite ormare za nove šarene boje, udahnete punim plućima i započnete život iz vaših zimskih snova. Napravite mesta, promenite ugao gledanja, promenite ljude u koje gledate, a nije vam prijatno. Promenite sebe.

U mesecu Aprilu poradite na vašem fizičkom izgledu ako ste nezadovoljni, promenite nešto u ishrani, više vežbajte, smejte se i to je vežba višestruka.

Maj, ma daj 🙂 Da, zašto da ne. Zatražite nešto za sebe, imate na to pravo. Posvetite dan samo sebi, ispričajte se sa sobom, oslušnite šta želite. Zatražite pomoć, uslugu, da nešto dobijete.

Meseca Juna, meni nikada dosta. Želim vam da, baš to. Kako ste znali da vam baš to želim?

Jul, polovina onoga šta ste uradili i onoga šta niste. Sračunajte se, vidite gde ste. Kada se račun svede, želim vam odmor da se odmorite, putovanje koje će vam da ti osećaj da ste putovali cele godine, prirodu i sve što ima veze sa njom.

U mesecu Avgustu, meni posebno dragom mesecu, mesecu majčinstva i novih izazova. Želim vam preporod, uspeh na svakom polju vašeg životnog puta. Da ne posustanete, da ne odustanete i ako padnete da se podignete. Želim vam da svaki ishod borbe bude pobeda na vašoj strani.

Septembar. Meni je ovo mesec regeneracije, iako možda nema logike, jer sve nekako u tom mesecu opada 🙂 Septembar je divan mesec da se energedski dopunite, energedske vampire omamite belim lukom, prekontrolišete svoje zdravlje. Želim vam da naučite da brinete o sebi i sebi budete na prvom mestu.

U mesecu oktobru želim vam da obogatite svoj dom kućnim ljubimcem, ukoliko ga nemate, po vašem izboru.

Novembar, mesec za kojim bih rekla da ga baš ne volim. Zato vama želim da nemate mesece i dane koje ne volite, a onda i meni poželite da i ja ostvarim tu želju 🙂

I evo ga Decembar, još 1h do Nove Godine. Dragi prijatelji, rodbino, bližnji i daleki, čujte i počujte. Želim vam da Nove Godine dočekate i ispraćate zdravi, srećni, snažni, verom obasjani.

Uzdravlje, ostajte mi prirodni i zdravi. Srećna Nova Godina vaša Su.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: