Za one koji i dalje veruju


Kada smo ušuškani sigurnošću i pažnjom, ljubavlju i nežnošću, možemo maštati. Maštamo o tome šta želimo u životu. Maštarije su različite… Devojčice često maštaju o nekakvom princu…danas je to malo drugačije, ali ne bih da ulazim u nešto, nisam deo tog vremena. Pišem o vremenu u kom sam ja odrastala. Ne mogu da kažem da sam maštala o princu, ali o drugoj polovini da. Čvrsta verovanja da za svaku polovinu postoji ona druga, ako je pronadjemo naravno.

Kada izadjemo povremeno iz naše ušuškanosti, susretnemo se sa raznim čudima. Mislimo da je i taj svet kao naš, ophodimo 210se kao da smo u svom svet.  FLUP 😦  nešto nije u redu. Strela je našla metu, pogodila tačno u centar. Oteturamo se do našeg sveta, bacimo se na krevet i gledamo u daljinu, pitamo se, pitamo se, pitamo se… u pitanjima i snovi dodjoše.

Kada se probudimo, nešto je drugačije… Šta to?  Šta je to što nas tera da se namrštimo? Da nije ponovni izlazak iz naše ušuškanosti? Ili možda povratak nazad? Vreme počinje diktirati tempo, život nameće obaveze. Ljudi nas iscrpljuju i nadahnjuju. Menjamo se, a nismo toga ni svesni i uvek kažemo, sve je u redu.

Kada shvatimo da mnogo toga nije u redu, isključivo prema nama samima, tada bude kasno. Kasno da se većina stvari može promeniti. Ušuškanost, ljubav, pažnja, nežnost…postaju dragocene vrednosti. Sada ih cenimo mnogo, više, čak smo i prestali maštati.

Kada verujete, duboko u vašim srcima, rečima, delima, vratiće te se sebi i vašem svetu…čuda se ostvaruju. Oni koji su odapeli strele treba da se paze, postoje čika policajci, koji prate svaku njihovu metu.

Kada se vratite u vaš svet, kakav god sada izgledao, vratili ste se u vašu maštu… Neka nebo vrati tu sponu svima onima koji su je zbog nečega izgubili, neka vreme radi za njih, neka im život podari prednosti da i dalje veruju.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: